Please reload

Recent Posts

Tveir meistaranemar ljúka verkefnum / Two MSc students complete their work

October 9, 2018

Sigurður Björn Alfreðsson og Elísa Skúladóttir luku nýlega meistaraverkefnum sínum. Sigurður rannsakaði áhrif aukins runnagróðurs á láglendi Íslands á mófuglastofna og Elísa rannsakaði búsvæðaval heiðlóu vor og haust. Ritgerðir þeirra má finna á Skemmunni (skemman.is)

Two students recently completed their MSc projects. Sigurður Björn Alfreðsson studied the effect of shrub encroachment on avian communities in lowland Iceland and Elísa Skúladóttir studied the habitat selection and time budgets of Golden plovers during spring and autumn staging in Iceland. Their theses can be found at skemman.is

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square